Plåttak Stockholm

Högsta kvalitet på material och hantverk

Plåttak

VÅRA PLÅTTAK

Kvalitet är högsta prioritet för oss och det bör det vara även för dig. Ditt tak är tillsammans med fasaden husets viktigaste delar så här bör du investera i riktigt bra material och hantverk. Ett bra plåttak håller i ett flertal decennier och är därför en god investering. Här får du mer information om de olika sorters plåttak som vi lägger:

Plåt från Plannja

Den plåt som vi använder kommer från märket Plannja. De har ett brett produktutbud med allt från slät pannplåt till takpannor i stål som imiterar utseendet på ett tegeltak. Takpannor i aluminium är ett bra alternativ för den som har en fastighet i skärgården då de är mycket motståndskraftiga mot saltstänk. Utöver takbeläggning levererar Plannja alla övriga detaljer som behövs när man lägger tak såsom profiler, hängrännor med mera.

Underlagsmaterial från Mataki

Vi erbjuder dig som kund att välja underlagstäckningen Mataki Haloten STEEL som är ett utmärkt val då den har extra lång garantitid. Här utlovas 30 års garanti på material och vattentäthet! Det är det få produkter ute på marknaden som vågar lova.

Vi använder oss av leverantörerna Bevego, Bahab, Byggma och Takcentrum vilket ger dig som kund extra trygghet då vi alltid kan utlova att det som behövs finns tillgängligt.

Skulle du föredra ett tegeltak kommer våra kvalitetsprodukter från leverantören Monier

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om de olika alternativ för plåttak som vi erbjuder eller ta en titt på länkarna ovan för att läsa direkt hos tillverkarna.

Plåttak som håller i årtionden - vi gör jobbet!