Plåttak Stockholm

Högsta kvalitet på material och hantverk

Om oss

Stockholms Plåtmästare startades år 2008 av Vladimir Kulidzan som fortsatt äger och drivver företaget. Vi är nu 6 anställda och arbetar både med egen entreprenad och som underentreprenörer åt andra byggföretag i Stockholm. Vi erbjuder takläggning åt såväl företag som privatpersoner.

Vårt plåtslageri med verkstad ligger på Tegelviksgatan på Södermalm. Det gör att vi alltid har korta leveranssträckor när vi lägger plåttak åt kunder i Stockholm. Om något behöver justeras blir det snabbt gjort.

När du som kund väljer oss kan du räkna med bästa kvalitet redan från första kontakten. Vi ger dig en gratis offerberäkning, ser till att jobbet planeras i detalj, att utförandet blir gjort enligt konstens alla regler och att summan på fakturan stämmer med det som vi har kommit överens om. 

Vi är certifierade partners i Plannja Proof.

Våra anställda täcks av en ordentlig företagsförsäkring och får givetvis betalt enligt kollektivavtal (plåtslageriernas riksförbund). Vi är självklart registrerade för F-skatt och moms så att du som kund kan utnyttja statens ROT-avdrag när du anlitar oss. 

     

Se våra betyg hos Offerta & Dorunner:

(Klicka på respektive logo.)

 

Plåttak som håller i årtionden - Stockholms Plåtmästare gör jobbet!